Sta je op het punt om te starten met Lean? Of oriënteer je je op een Lean training? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn dé specialist als het gaat om praktische Lean Trainingen, die je helpen om direct met Lean aan de slag te gaan.  Wat we niet onvermeld willen laten en iets waar we trots op zijn is het feit dat onze Lean Green Belt opleiding HBO geaccrediteerd is. Dit betekent dat je naast je VOAA Lean Green Belt diploma tevens in aanmerking kan komen voor een HBO certificaat van deelname ‘Lean Management’. Mocht je een HBO opleiding willen gaan volgen en je voldoet aan de toelatingseisen dan kom je in aanmerking voor een HBO certificaat voor Lean Management waarmee je tevens studiepunten verkrijgt.

Lean Green Belt (HBO geaccrediteerd)

 

Zoek je een geaccrediteerde training waarbij je geïntroduceerd wordt in de wereld van Lean, het doorgronden van de Lean (basis)principes, het toepassen van diverse Lean tools & technieken en het opzetten, sturen en begeleiden van Kaizens (Lean verbetertrajecten), dan ben je helemaal op je plek bij onze erkende en geaccrediteerde Lean Green Belt opleiding.

Lean Yellow Belt

Is een Lean Green Belt opleiding (nog) een brug te ver en ga je (nog) niet aan de slag met het opzetten, sturen en begeleiden van Kaizens (Lean verbetertrajecten)? Dan is onze Lean Yellow Belt training zeker iets voor jou. Met onze Lean Yellow Belt word je geïntroduceerd in de wereld en (basis)principes van Lean. Daarnaast maak je kennis met pragmatische Lean Tools zoals 5S, Brown paper en Lean Wastehunting (verspillingen).

Focus op praktijk

Onze Lean trainingen zijn uniek door de praktische invalshoek. Niet de theorie voert de boventoon, maar juist de toepassing van Lean in de praktijk. Voor ons staat niet de theoretische kant van Lean centraal, maar het maken van een verbinding tussen Lean en de dagelijkse praktijk en uitvoeringsorganisatie.

Wij zien het ‘doen’ en ‘ervaren’ als belangrijkste uitgangspunten voor leren. De nadruk ligt zoveel mogelijk op actieve oefening of leervormen die goed aansluiten op wat mensen al ‘kennen en kunnen’.

Leantrainingen voor jouw organisatie?

Lijkt het je leuk om ook een keer te ervaren wat een Yellow Belt, Green Belt of Kaizen 5s kan doen voor jouw organisatie en hoe dit al heel snel veranderingen teweeg kan brengen? Bekijk dan hieronder ons totale aanbod aan trainingen.

Behoefte aan maatwerk? Neem contact met ons op.